Debatt

Vaksinepass steg for steg

For bare noen få måneder siden ble tanken om en fremtid med obligatorisk vaksinering ansett for å være en opplagt og hårreisende konspirasjonsteori.

For alt skulle jo bli så bra og normalt igjen!

Som dette oppslaget i Dagbladet viser, opplyser statsminister Erna Solberg i mai 2021 at regjeringen har ambisjoner om å bruke coronasertifikatet til mer enn bare større arrangementer, cruisereiser og pakkereiser, for eksempel i butikker.

I vårt bidrag – som er et bearbeidet utdrag fra boken VAKSINETVANG – I SKYGGEN AV KORONAKRISEN av Trond Skaftnesmo, skisserer forfatteren konturene av en utvikling fra dugnad til apartheidssamfunn.

 

 

Vaksinepass steg for steg

Det er mange som gjerne vil hjelpe under koronakrisen. Våren 2020 avslørte filantropen og Microsoft-gründeren Bill Gates at han kunne gi et viktig bidrag til å bekjempe koronaviruset. Han har en tid arbeidet med å utvikle et digitalt sertifikat, som her kan komme til nytte.[1] Ørsmå korn (kvantepartikler) legges inn under huden i forbindelse med en vaksinering. Der former de et usynlig mønster, en «kvanteprikktatovering» (quantum-dot-tattoo eller -dye) av ørsmå kobberpartikler. Dette partikkelmønsteret danner en digital kode, som kan skannes av en smarttelefon med rett app. Systemet er utviklet av MIT og Rice University, etter at Bill Gates henvendte seg til dem for å finne en løsning på problemet med å identifisere de uvaksinerte.[2]

I en pandemi kan det være aktuelt å legge inn informasjon om du har blitt testet for et gitt virus eller om du har blitt vaksinert. Etter hvert kan det bygges ut til å bli et komplett personlig helsedataregister. Sammen med andre relevante persondata (pass, forsikringer, utdannelse, økonomi, strafferettslige forhold, …) vil kvantetatoveringen utgjøre ditt digitale sertifikat, din digitale ID. Er ikke sertifikatet på stell, blir det restriksjoner. Myndighetene vil rimeligvis vite hvem de skal sende hjem og hvem som kan få gå fritt omkring. Eller slik Gates selv uttrykker det: I siste instans må vi få sertifikater som viser hvem som har hatt sykdommen, og hvem som er blitt vaksinert, for vi vil jo ikke at folk [uvaksinerte] skal bevege seg [fritt] rundt i verden.[3]

… vi vil jo ikke at folk skal bevege seg rundt i verden. Smak på den!

Vi snakker om et globalt diktatur innført gjennom et digitalt vaksinepass.[4] Noen vil ha vanskelig for å tro at folk vil godta dette. Men det skal de ikke bekymre seg for. Det er bare et spørsmål om hvordan du gjør det. Det smarteste du kan gjøre, er å begynne med å ta alle rettigheter til å bevege seg fritt fra alle. Da er vi snart i mål.

– Jammen, det kan de jo ikke gjøre? Joda, det kan de: Hvis du ikke har bodd i en berghule det siste året, vil du vite at det allerede har skjedd, i land etter land! Det kalles lockdown.

Så kommer neste fase: Du innfører et COVIPASS, først i form av et kort (det er folk vant med) og senere biometrisk, under huden, der de som tester negativt for Covid-19 kan få lettet sine reiserestriksjoner. Selvsagt må de testes jevnlig. Markedet for tester vil skyte til himmels.

Senere kan aktuelle vaksinasjoner og etter hvert din generelle vaksinestatus føyes til kortet. Prosessen har allerede begynt å skyte fart: COVIPASSET er alt utviklet av selskapet VST Enterprises Ltd i samarbeid med britiske myndigheter. Midtsommers 2020 har VST sikret seg kontrakt i 15 land – inkludert Frankrike, India, Italia, Portugal, Spania, Sverige og USA – for å implementere teknologien.[5] Ifølge VST vil COVIPASSET «bruke en sikker biometrisk metode for å tillate individer å returnere til arbeidet og livet på en sikker måte».[6]

Den 8. juli meldte NRK at Danmark innfører COVIPASSET. Har du et pass som bekrefter at du er Covid-19 negativ (eller vaksinert), får du reise utenlands. Hvem vil protestere på det? Hvem vil protestere på å få tilbake sin bevegelsesfrihet? Så snart de fleste er vaksinerte, blir det jo bare noen få som møter stengte grenser. Så kan du reise til Syden, til sykehjemmet og besøke din gamle mor, til jobben og i det hele tatt gjenoppta ditt gamle liv.

Som vi ser er det slett ikke så vanskelig å selge denne ideen, teknologien og politikken. Kan du tilby både trygghet og frihet, har du et attraktivt produkt.

 

Sluttnoter

 

[1] https://biohackinfo.com/news-bill-gates-id2020-vaccine-implant-COVID19-digital-certificates/

[2] Ibid: [Bill Gates] approached them about solving the problem of identifying those who have not been vaccinated. Se også: Science Translational Medicine,18. Dec 2019: Vol. 11, Issue 523, eaay7162. https://stm.sciencemag.org/content/11/523/eaay7162

[3] BILL GATES: «You Can’t Travel Without a VACCINE CERTIFICATE» – https://www.youtube.com/watch?v=A50TGg0FOjc

[4] https://childrenshealthdefense.org/defender/global-vaccine-passports-scary-whats-next-2/?itm_term=home

[5] https://www.mintpressnews.com/mass-tracking-covi-pass-immunity-passports-slated-roll-15-countries/269006/

[6] https://ahrp.org/covi-pass-digital-health-passport-instant-global-dictatorship/