TVANGSVAKSINERING – NY BOK AV TROND SKAFTNESMO

31 January 2020 / av pf-admin

TVANGSVAKSINERING – Et helsetilbud vi ikke kan si nei til –

av Trond Skaftnesmo

 

NY BOK  –  ventes i bokhandelen medio april 2020

Er du «antivakser» om du er for vaksinesikkerhet og mot tvangsvaksinering?

Robert F. Kennedy jr. har beskrevet problemstillingen slik:

Jeg er ikke anti-vaksine. Jeg vil ha trygge vaksiner med robust sikkerhetstesting. Ingen av de 72 vaksinedosene som per i dag er anbefalt for amerikanske barn har noensinne blitt sikkerhetstestet mot et nøytralt placebo, slik det kreves for andre medisiner. Jeg syns ikke vi skal tvinge farmasøytiske produkter på uvillige amerikanske borgere uten å forstå hvilke risikoer det innebærer.

Forfatteren av denne boken deler dette synspunktet. Han sier det slik i bokens forord:

«Å granske sikkerhetsprofilen for den enkelte vaksine, inkludert å lese seg opp på den vitenskapelige litteraturen, er en jobb som må gjøres av dem som skal sørge for barnets ve og vel. Vi kan tenke på hvordan vi saumfarer den tekniske standarden for et hus vi har tenkt å kjøpe eller hvor ivrig vi gransker egenskapene ved en ny bil. Det skulle da bare mangle at vi ikke også nedlegger det samme alvoret og den samme iver når vi kommer til spørsmålet om vaksinesikkerhet. Det dreier seg om det mest kjære vi har, og om det livet dette barnet skal få. Min agenda er helt enkelt å fremme den enkeltes rett og plikt til å gjøre denne jobben og ta det valget de mener er best for seg selv og sine barn.»

Akkurat nå er det viktigere enn noensinne at vi løfter frem dette emnet. To partier i Norge har allerede gjort vedtak om at de ønsker tvangsvaksinering. Dessuten står vi midt oppe i en global kampanje for tvangsvaksinering, pushet av industrien og med støtte fra WHO og nasjonale helsemyndigheter.

I en slik situasjon har vi bare to valg: Vi kan velge å gjøre ingenting, det vil si gli motstandsløst inn i et krypto-totalitært samfunn. Eller vi kan velge å kjempe for vår verdighet som frie mennesker i et fritt samfunn. Hver og en må spørre seg: Hvilken frihet har jeg igjen om jeg gir staten rett til å bestemme hva som skal injiseres i min kropp?

TVANGSVAKSINERING

– Et helsetilbud vi ikke kan si nei til –

NY BOK  –  ventes i bokhandelen medio april 2020

I am message box. Click edit button to change this text.

Gi en tilbakemelding

*Må fylles ut korrekt