Evolusjonens kilder

26 September 2017 / av pf-admin

Etter 30 års bearbeidelse og modning foreligger nå EVOLUSJONENS KILDER! Boken er utgitt av FLUX forlag, men vi har gleden av å få lov til å distribuere dette verket også gjennom våre kanaler i PARADIGMESKIFTE FORLAG – finn bestillingsskjemaet nedenfor.

*

Forfatteren kjenner den darwinistiske forskningen i både klassisk og nyere tapping, han kan sin vitenskapsfilosofi, og er i tillegg dypt fortrolig med et perspektiv på naturen han anser for å være overlegent, nemlig en kvalitativ fremgangsmåte som kan føres tilbake til Goethe. […]

Thomas Hylland Eriksen, Professor ved Sosialantropologisk institutt, Universitetet i Oslo.
Sitatet er hentet fra forordet til FRIHETENS BIOLOGI (2000).

 

*

VIPPS 399.- og din adresse til #119662 og motta et signert eksemplar av EVOLUSJONENS KILDER av Trond Skaftnesmo i posten!

 

*

 

Dersom du trenger faktura, så kan du bestille EVOLUSJONENS KILDER med forfatterens dedikasjon portofritt for 399.- her:

Gi en tilbakemelding

*Må fylles ut korrekt